12 d'octubre. Sortida de celebració dels 30 viatges de Natura a l'Empordà Amagat. Últimes places

De 28 d'octubre a l'1 de novembre. 30è Viatge: Descobrim el Perigord (França). Natura, paisatges, senderisme i gastronomia. Queden 8 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 13 de maig de 2013

Diada d'agraïment als socis i amics de l'entitat

Natura celebra el dia dels socis i d'amics de l'entitat amb una caminada als Bufadors de Beví, a Bellmunt, i un dinar a Vidrà, on hi van participar 45 persones, entre petits i grans. Els Bufadors és un indret màgic i divers, on hi podem trobar roures, alzines, aurons blancs, aurons negres, blades, moixeres, moixeres de pastor... i també pels propis bufadors, uns forats naturals fets a la muntanya per la dissolució de la roca calcària, i que comuniquem aquest espai culminal amb la base dels cingles, i l'aire fred o calent, segons s'hi ve del nord o del sud, el travessen fins a sorpendre els visitants. Si no hi heu anat mai, us ho recomanem. Desprès, segur que ja hi tornareu!