Conferència Els llibres de natura i senderisme del Maresme, 20 d'abril
31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. 13 de Maig. Queden 10 places.
7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 26 de setembre de 2012

Descobrim Eslovènia i Croàcia pel 2013: un viatge a la natura de petits països de l'est d'Europa

Desprès de Costa Rica, els Estats Units i França, ara us proposem anar al melic d’Europa, on els paisatges tenen mil verdors i els rius i el mar són de color maragda.

Us convidem a passejar-nos pels senders de les Gorgues del Vintgar, el Parc Nacional de Plitvice i les grutes d’Scokjan... on comprovareu que alguns dels paisatges més fantàstics que us heu imaginat, existeixen. Si, son reals, i formen part d’Eslovènia i Croàcia... Visitarem ciutats de butxaca, restaurades amb molt de seny i deixar passar l’estona en un cafè tot siguent el protagonista de l’aventura!

Preu per persona del viatge és de 1200 €. Nomès ens queden 3 places. Inclou el vol amb línia regular (impostos i tasses actuals inclosos), l’estada als hotels (en habitació doble) i esmorzar, l’assegurança de viatge (accidents, pèrdues, robatoris, anul·lació...), el transport en mini bus amb xofer nadiu, un guia de natura, l’entrada a les grutes, l’accés al blog exclusiu del viatge amb tota la, informació i reunió preparatòria.