31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. Data per determinar.
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Només queden 18 places.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Només ens queden 2 places.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Només ens queden 2 places.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 15 de juny de 2012

TANCA DEFINITIVAMENT LA PEDRERA DE LA FEU!

Abocaments de residus a la Feu, maig 2011
(M. Pérez i Natura)
Natura i diverses formacions polítiques locals i diversos governs locals, com l'actual, tenen avui molt a celebrar! 
La Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya ha comunicat a l’Ajuntament d’Argentona la cancel.lació definitiva de l’autorització d’explotació de recursos miners de la Pedrera de La Feu. 
Natura, entitat que ha liderat el tancament d'aquesta activitat extractiva, amb múltiples denúncies per l'ampliació il.legal, l'abocament de residus o l'afectació constants als veïns de l'entorn de la Pedrera, o organitzant la manifestació que va convocar més de 500 argentonins, celebra el tencament definitiu de l'activitat i demana ara que es procedeixi a la seva immediata restauració i a l'aplicació de la legalitat vigent que ha estat múltiples vegades incomplerta. 
Natura també felicita a les entitats, partits polítics i a les administracions que han donat suport en aquesta reivindicació ciutadana.