46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 15 d’abril del 2012

Algú que mata elefants, ossos i guepards, no es mereix ser president d'honor d'una associació conservacionista

Tot i la seva reconeguda afició a la caça, el rei Joan Carles és president d’honor de la secció espanyola de World Wildlife Fund (WWF), l’antiga Associació per a la Defensa de la Natura (Adena). Així ho recull la pàgina web de l’organització en l’apartat d’ història i fites , on s’hi explica que l’organització “declarada d’utilitat pública des dels seus origens l’any 1968 i sota la presidencia d’honor de S.M. El Rei Joan Carles I, realitza una tasca àmplia i eficaç a favor de la conservació de la natura”. WWF ha rebut nombrosos premis per la seva tasca en la defensa del medi ambient, incloent-hi el Premi Príncep d’Astúries a la Concòrdia, l’any 1988.
World Wildlife Fun ha denunciat en reiterades ocasions l’amenaça que plana sobre els elefants a molt punts de l’Àfrica a causa de caceres, sobretot les furtives. Alerten que en alguns d’aquests indrets s’hi extingiran si no s’hi duen a terme polítiques especifiques de conservació.
Natura demana la dimissió immediata d'aquesta persona en un càrrec que ha demostrat per mèrits propis que no se'l creu, ni se'l mereix. Clica aqui sí vols la seva dimissió!
Signa aqui perquè dimiteixi de WWF