1era Setmana del Bosc d'Argentona, 27.11-1.12.2017
31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. Data per determinar.
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Només ens queden 10 places.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Només ens queden 20 places.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 4 de juliol de 2011

Una empresa de "noves tecnologies" torna un carrer d'Argentona a la década dels 60 del segle passat

Aquesta imatge no està feta a Catalunya la dècada dels 60 del segle passat. És d'ara mateix, al Carrer Rafael de Casanovas d'Argentona. El que observeu "plantat" a l'escossell de l'arbre, no és un tutor de l'arbre, sinó un pal de fusta per a instal.lacions elèctriques i telefòniques que una empresa ha instal.lat per reposar-ne un altre que s'havia podrit per l'humitat de l'arbre. Ara bé, aquesta vegada s'ha fet a l'any 2011, amb una fusta acabada de tractar amb els seus productes químics antifúngics, els quals probablement causaran la mort de l'arbre veí, i tot, com si no passés res.
Natura, preocupada per aquesta "bretolada" d'una empresa de referència de les noves tecnologies, s'ha dirigit a l'Ajuntament, que ja ens ha comunicat que es posarà mans a la feina per desfer la plantada . També demanem que s'avalui la situació d'aquest tipus de pals, com el que hi ha al carrer Josep Soler-Plaça Lluís Comopanys (dalt de l'Avinguda Marina), que impossibilita el pas de cotxets amb nens i gent gran per la vorera i obliga a anar pel mig del carrer en una àrea molt transitada per vehicles a motor.  Esperem que s'actui immediatament i quedi clar a tothom que Argentona defensa el seu patrimoni.