46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 25 de juliol del 2011

Natura us proposa pel 2012 un viatge als parcs naturals de l'Oest dels Estats Units d'Amèrica

El 2012 toca fer 2 viatges de natura, història i paisatge, l'11è i el 12è. Doncs ja podeu anar-vos preparant l'agenda.

Desprès de l'èxit assolit amb el viatge de Costa Rica l'any 2010, l'any que bé us proposem descobrim amb nosaltres Yosemite, Monument Valley -on John Wayne defensava les diligències-, el Grand Canyon, passejar-nos entre els arbres més grans del món, i atansar-nos al més gran; la Sequoia General Sherman, travessar el desert del Mojave i distreure'ns una estona als Casinos de las Vegas i sopar al moll de pescadors de San Francisco, desprès d'haver travessat tota la ciutat en tramvia... I tot el viatge guiats per un guia naturalista que ens ajudarà a descobrir la vegetació, la fauna i el paisatge d'un dels territoris més increïbles i diversos del món. I el més interessant, el preu del viatge!

Si t'interessa viure aquesta aventura en primera persona, envia'ns les teves dades a naturamaresme@gmail.com i t'anirem informant. Nomès hi haurà 15 places!

El viatge tradicional, de 4 dies, es farà a Euskadi.