7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 4 de febrer de 2011

NATURA comença una enquesta per internet per saber quina pot ser la propera peça que caurà de l'edifici modernista de can Puig i Cadafalch d'Argentona

Les administracions i la propietat van fent gestions per evitar el deteriorament d'aquest edifici modernista. Malgrat tot, el pas del temps i la falta de manteniment no fan sinó agreujar el problema. Per això, poden caure més peces de can Puig i Cadafalch abans no s'arribi a restaurar? Malhauradament sembla que sí.

Per això Natura i altres entitats fan el que han de fer: de lobby (de petit format) per aconseguir que can Puig i Cadafalch no es segueixi degradant. I ho fan com pot fer-ho; posant un altre cop a l'ull de l'huracà informatiu l'estat de degradació de l'edifici modernista, informant de l'estat actual de l'edifici, que encara no se sap com es restaurarà l'edifici i que, mentre això duri, la degradació continua i el risc de perdre aquesta joia del modernisme és un fet. Per això, us proposem d'entrar a http://www.naturamaresme.blogspot.com/, i respondre l'enquesta que trobareu a la dreta.

No cal dir que podeu anar fins a la Plaça de Vendre, els carrers Dolors Montserdà i Torres i Bages d'Argentona, per observar el casal modernista, veure en quin estat el trobem avui, i quines són les peces que aviat poden seguir la sort de merlets, glorieta, pèrgola, gàrgola, palmera... que ja no hi són.

Tothom ha de fer la feina que li toca, especialment la Generalitat de Catalunya, que ha de garantir, en darrer terme, la conservació d'aquest monument declarat Be Cultural d'Interès Nacional.