7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 7 d’octubre de 2010

Que passarà a les rieres del Maresme aquest cap de setmana?

Que passarà el cap de setmana si s'acumulen 100 litres de pluja a les rieres del Maresme? Sense plans de manteniment a curt termini, i sense un nou Pla de Rieres que sigui fidel a la situació urbanística actual i a les noves tecnologies de restauració, naturalització i millora (l'actual Pla de Rieres del Maresme és de 1990), podem anar directament a un caos en alguns dels seus trams més sensibles, com el tram final de les rieres de Sant Simó i Argentona a Mataró, la riera d'Arenys, el Torrent Roldós a Cabrils i Vilassar de Mar, entre d'altres de les més de 200 rieres del Maresme.I tot això passa en període de crisis, quan es tan difícil que les administracions actuin, i en època electoral, quan tota aquesta situació pot explotar davant dels que no han fet la feina.
I si aquest cap de setmana al final no plou, la situació de les rieres es perpetuarà i incrementarà en el temps: fins un proper i segur nou episodi de pluges intenses.