31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. Maig. Queden 14 places.
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Només queden 12 places.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

diumenge, 17 d’octubre de 2010

Natura demana a l'Ajuntament d'Argentona que lideri les accions de la societat civil argentonina per defensar-nos de les afectacions ambientals de la Ronda del Maresme

La Ronda del Maresme afectarà d'una forma decissiva el Maresme i en especial el terme municipal d'Argentona, amb la pèrdua de sòl i masos agrícoles, la tala de l'Arbreda Monumental del Tramvia, així com augmentarà la pressió urbanística sobre un municipi que ja porta més de 15 anys amb un planejament general pendent i posant en risc el seu equilibri social i ambiental. Finalment, també hi haurà una forta incidència sobre les comunicacions amb Mataró i altres impactes ambientals associats, com l'augment de la contaminació sonora i atmosferica. Podem dir, sense equivocar-nos, que estem parlant del projecte més important sobre el territori argentoní.

Davant aquesta situació, NATURA demana a l'Ajuntament d'Argentona que informi del projecte i de les afectacions de la Ronda del Maresme sobre el territori i les persones i lideri el procés per defensar Argentona i als argentonins davant aquest projecte. I a totes les formacions polítiques locals que deixin de banda interessos externs i defensin a les dones i homes que els han votat.

Esperem la immediata convocatòria dels sistemes de participació que permetin l'articulació i col.laboració de tota la societat civil argentonina en defensa del seu territori. No podem esperar més. Els altres ja tenen la feina feta.