46è. Viatge. Limousin, França. 1´5 maig 2024. Només ens queden 7 places.

Maig 2024. Sortida de les orquídies.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dijous, 21 de gener del 2010

Que vol aconseguir Natura amb la defensa de can Puig i Cadafalch d'Argentona?

TV3,Televisió Espanyola, Maresme Digital, Catalunya Ràdio, RAC1, Ràdio Argentona, Ràdio Arenys, Ràdio Canet, Ràdio Tiana... s'han interessat per l'estat de Can Puig i Cadafalch d'Argentona, i fins alguns d'aquests mitjans han tingut entrevistes amb la propietat i han pogut accedir a la casa i gravar imatges del seu interior. També ho han publicat el Periodico, el Punt, el Diari Digital Maresme, el Cap Gros, el Tot Mataró, el Mundo, l'ABC... Hem aconseguit, entre tots, que aquest tema estés a l'ull de l'huracà. Quan Natura va decidir defensar l'edifici modernista argentoní, el primer que va fer va ser treballar conjuntament amb altres entitats amb interessos afins, com el Centre d'Estudis Argentonins, i seguidament, cercar el suport de la ciutadania, aconseguit abastament amb els més de 750 persones adherides al grup del facebook en només una setmana, i de les parts que, o bé per ser-ne els propietaris, o bé per tenir la responsabilitat de vetllar per la seva conservació, calia que actuessin amb urgència per evitar la creixent degradació del casal.
En cap moment em volgut, ni volem, anar contra ningú, sinó tot el contrari. Volem anar a favor dels qui, com nosaltres, volen protegir i aconseguir que es mantingui en bon estat l'edifici modernista de can Puig i Cadafalch d'Argentona. Aquest és el nostre objectiu, al qual ens comprometem seguir treballant fins assolir-ho.