7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 24 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dilluns, 26 d’octubre de 2009

Viatge a Costa Rica. Juny 2010


De l'1 al 14 de juny de 2010: us proposem descobrir la selva, els manglars, els volcans i la platja del Carib i el Pacífic, fent un viatge diferent, en llocs sense massa turistes, guiats per naturalistes costaricencs. Que visitarem:

El Parc Nacional de Tortuguero, navegant pels canals, observant una increïble fauna i si tenim sort, les tortugues marines que s’apropen a la costa a desovar.
La Reserva Integral de Gandioca-Manzanillo i Cahuita, les platges i selves marítimes del Carib més autèntic... Crancs de colors, oriols, mones cridaneres...
El Parc Nacional del Volcà Arenal, i les termes del Tabacón.
La Reserva de Boscos Nubosos de Monteverde i Santa Elena, els ponts penjants damunt la selva i la visita de la selva a la nit.
El Parc Nacional del Rincón de la Vieja, amb la descoberta de les fumaroles i les basses de fang bullint del Volcà, i l’observació de les planures centramericanes a Guanacaste.
El Parc Natural de Manuel Antonio i el Parc Natural de Corcovado, tot un dia amb canoes i travesses a la selva tropical, on hi ha la possibilitat de veure ossos peresosos, mones carablanca, titís, cocodrils, ossos formiguers... i banyar-se al Pacífic
Donat que és un viatge de natura i paisatge, i ens interessa que tots els participants tinguin accés directe a les explicacions dels guies i a l’observació del patrimoni, les places són limitades a 20 persones. Podeu fer la reserva o demanar més informació a Natura, naturamaresme@gmail.com, o bé al telèfon 629.04.02.95.