7è Curset de Ratafia d'Argentona. 17 de juny
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 20 places.
36è. Viatge, Kenia. Del 27 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019. Només ens queden 6 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimecres, 7 d’octubre de 2009

Perquè no es treu la palmera morta de can Puig i Cadafalch d'Argentona?


Ja fa temps, l'escarbat morrut va acabar amb la palmera de can Puig i Cadafalch (Argentona, el Maresme), malgrat uns tractaments que van arribar tard i que no van servir per salvar-la. Ha passat massa temps i el tronc de la palmera, ja morta, segueix d'empeus, amb el risc que s'acabi podrint amb el temps i caient damunt l'edifici i el jardí protegit i fagi danys irreparables. Tot i que la normativa vigent obliga a eliminar les palmeres mortes afectades pel morrut, ni la propietat, ni l'administració local i nacional fan res per resoldra-ho. Els responsables públics ja estan prenent les mesures necessàries perquè el morrut no acabi amb la resta de palmeres argentonines?

Natura demana que les administracions obliguin a la propietat a treure-la, o bé o fagin directament elles per evitar danys majors al patrimoni argentoní.