1era Setmana del Bosc d'Argentona, 27.11-1.12.2017
31è. Viatge. El Segrià, d'Utxesa a Lleida. Data per determinar.
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Només ens queden 10 places.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Només ens queden 20 places.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 de novembre de 2018.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

divendres, 16 d’octubre de 2009

Caminada Guiada per les Cinc Sènies el 25 d'octubre

El proper diumenge, 25 d'octubre, tornem a fer una caminada guiada per les Cinc Sènies, conjuntament amb l'àrea de Salud de l'Ajuntament de Mataró i els Pagesos de les Cinc Sènies.

Ens trobarem a les 9h del matí, puntuals, a la plaça de Puerto Rico, davant el camí de les Cinc Sènies/riera de Sant Simó, i guiats pels autors del llibre "Descobrim Mata i les Cinc Sènies", en Francesc Navarro, l'Oriol Bassa i en David Farell, caminarem per les Cinc Sènies mataronies i de Llavaneres, pujarem fins a Sant Miquel de Mata i desprès baixarem per arribar-nos al Turó d'Onofre Arnau i fer la descoberta del paisatge.

Finalment, anirem a l'Horta Pera i us convidarem a un esmorzar saludable tot contemplant l'espai agrícola mataroní i el mar. NO hi falteu i veniu acompanyats!!!

Aquesta activitat està organitzada amb el Departament de Salud de l'Ajuntament de Mataró i l'Horta Pera de les Cinc Sènies.