7è Curset de Ratafia d'Argentona. 16 de juny
XIX Trobada dels Amics del Castell de Burriac, 10 de juny de 2018
32è Viatge. Provença de les Lavandes i els Girasols, el 6,7 i 8 de juliol. Oberta llista d'espera.
33è. Viatge. Islàndia, terra de foc i gel. Juliol 2018. Oberta llista d'espera.
34è. Viatge. Romania, l'Europa més original, agost 2018. Oberta llista d'espera.
35è. Viatge. Les Landes i Burdeus (França). Pont de l'1 (1,2,3 i 4) de novembre de 2018. Queden 24 places.

Més activitats a l'AGENDA DE NATURA, al lateral dret d'aquesta pàgina. Recordeu que si voleu rebre les nostres activitats, envieu-nos un mail amb el vostre nom a naturamaresme@gmail.com o enviar-nos un sms al 629 040 295, i les rebereu per sm

dimarts, 21 de juliol de 2009

L'Ajuntament d'Argentona treu un ZERO en suport al món associatiu del medi ambient local

L'Ajuntament d'Argentona ha esborrat d'un plomasso les subvencions de medi ambient de l'ordre d'ajuts a les entitats de la Vila. A principis de juny va treure l'ordre d'ajuts, pels quals només donava 6 dies per poder-ho presentar, i entre els quals no hi figurava mediambient. En aquest sentit, no només l'entitat Natura, sinó d'altres entitats han quedat, ara per ara, fora de joc, com ara l'associació encarregada de mantenir els camins forestals per a la prevenció d'incendis, i que col.labora en tasques preventives a la Festa Major en les activitats on hi hagi foc.

Natura entén que tots ens hagem d'estrenyer el cinturó, però no ens sembla bé que la partida per entitats de medi ambient es deixi a zero. Esperem que en els dies que falten per acabar l'any, la gent amb major sensibilitat ambiental al govern ho arrengin.

Reunits a finals de juliol amb l'Assumpta Boba, regidora de medi ambient, ens va garantir que abans d'acabar l'any l'Ajuntament treurà una línea d'ajuts per les entitats de medi ambient de la vila.